Stephanie Hemmingsen

Stephanie Hemmingsen
Velkommen til min blog :o) Her på bloggen kan du blive klogere på hvad jeg sådan går og laver i hverdagen, hvad jeg tænker og følge nogle af alle mine projekter

Mine hverdags sydsler

Mine hverdags sydsler
Under fanen kreativ kan du følge med i nogle af mine kreative projekter. Lige for tiden arbejder jeg mest på at lave invitationer til det forestående bryllup

Opskrifter og anden info

Opskrifter og anden info
Du kan også finde opskrifter på min blog, jeg vil også poste min nyeste viden om mad og sundhed :o)

Her Stephy, her skal du indsætte billed når du vil ændre det:-))

Her Stephy, her skal du indsætte billed når du vil ændre det:-))

Kernebrød uden mel, LCHF

| torsdag den 17. maj 2012
Så har jeg fået bagt min allerførste opskrift efter LCHF-princippet. Jeg har bagt "brød" uden mel, og MUMS det er godt!
Opskriften har jeg herfra, men jeg har rettet lidt i den (ikke fordi jeg tror den ikke er god, men fordi jeg ikke havde alle ingredienserne). Så i får også lige min opskrift her:
  • 250 g solsikkekerner
  • 200 g hørfrø
  • 100 g mandler
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl olie (90 g) i neutral smag (jeg brugte rapsolie)
  • 5 æg
  • 2-3 tsk salt
Først pisker du æg i en skål, bare til de er godt sammenblandet. Tilsæt derefter olie og salt, rør igen og tilsæt så resten. Hæld massen i en lille form, (f.eks. en lille rugbrødsform). Brødet bages i 70 minutter på 160 grader.

Og tro mig, det er lækkert :o)


Fordelingen af fedt, protein og kulhydrat ser således ud: 17 g protein, 16 g kulhydrat og 39 g fedt /pr. 100 g. Og den varierer selvfølgelig lidt, alt efter hvilke frø/kerner/nødder du putter i.

0 kommentarer:

Send en kommentar

 

Copyright © 2010 Frk. Hemmingsen | Design by Dzignine